تلاش برای از سرگیری همه پروازها در فرودگاه دوبی؛ چرا امارات برای بارندگی‌های شدید آماده نبود؟

سیل در امارات عربی متحده
سیل در امارات عربی متحده Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

فرودگاه بین‌المللی دبی در سومین روز پس از بارندگی‌های بی‌سابقه در امارات عربی متحده و وقوع سیل در این کشور اعلام کرد که در تلاش است تا فعالیت‌های کامل این فرودگاه دوباره از سر گرفته شوند.

آگهی

فرودگاه دوبی پس از بارندگی‌های شدید در این کشور که از روز سه‌شنبه آغاز شد، شاهد اخلال در صدها پرواز بود که به دلیل آبگرفتگی باند فرودگاه لغو یا دچار تاخیر شدند.

این فرودگاه که یک مرکز اصلی برای اتصال هوایی به همه کشورهای جهان است، صبح روز پنج‌شنبه اعلام کرد که ترمینال شماره یک این فرودگاه دوباره فعالیت‌های خود را شروع کرده است اما پروازها همچنان با تأخیر انجام می‌شوند.

شرکت امارات که بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی مستقر در دوبی است، اعلام کرد که پذیرش مسافران را از ساعت ۹ صبح روز پنج‌شنبه از سر گرفته است.

هرج‌ومرج در فرودگاه دبی باعث شده بود تا کارکنان این فرودگاه برای رساندن غذا به مسافران سرگردان با مشکل مواجه شوند.

بارندگی‌های شدید و سیل در روزهای اخیر برخی از کشورهای منطقه از جمله عمان، امارات عربی متحده، افغانستان و ایران را درنوردیده است. بنا به گزارش‌ها، در امارات یک نفر و در عمان ۲۰ نفر در نتیجه این حوادث جان باختند.

امارات عربی متحده روز سه‌شنبه شدیدترین بارندگی خود را در ۷۵ سال گذشته تجربه کرده است. میانگین سالانه بارندگی در امارات عربی متحده ۱۴۰ تا ۲۰۰ میلی‌متر است.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

بنا به گفته کارشناسان، زیرساخت‌ها در امارات عربی متحده که اقلیم گرم و خشک دارد، برای مقابله با باران‌های شدید مجهز نیست.

خبرگزاری امارات اواخر روز چهارشنبه بیانیه‌ای از شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس‌ دولت منتشر کرد که او در آن به مقام‌های این کشور دستور بررسی وضعیت زیرساخت‌ها و خسارات وارده در مناطق مختلف کشور و حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده را داده بود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سیل دبی نتیجه تغییرات آب و هوایی بود یا باروری ابرها؟

سیلابی بی‌سابقه در کشور بیابانی امارات عربی متحده؛ اختلال در پروازهای فرودگاه دبی

سیل استان سیستان و بلوچستان ایران؛ خطر حضور گاندوها همزمان با نبود مواد غذایی در شماری از روستاها