گزیده های «سینمای دیگر» از فیلم های جشنواره کن

گزیده های «سینمای دیگر» از فیلم های جشنواره کن
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

با به پایان رسیدن زرق و برق مراسم، این برنامه به معرفی منتخبی از فیلم های جالب و دیدنی شصت و نهمین جشنواره بین المللی فیلم کن می پردازد.

آگهی

با به پایان رسیدن زرق و برق مراسم، این برنامه به معرفی منتخبی از فیلم های جالب و دیدنی شصت و نهمین جشنواره بین المللی فیلم کن می پردازد.

«درگیری» (Clash)

با فیلم خوش ساختار و گیرای «درگیری» (Clash) ساخته محمد دیاب، کارگردان جوان مصری شروع می کنیم. او کارگردانی است که سال ۲۰۱۰ با فیلم «قاهره ۶۷۸» به شهرت رسید. فیلم «درگیری» که افتتاحیه بخش نوعی نگاه جشنواره کن بود بیننده را به اوج درگیری های تابستان سال ۲۰۱۳ در قاهره می برد. داستان فیلم درون نفربر پلیس و با ازدحام طرفداران و مخالفان دستگیر شده اخوان المسلمین روی می دهد. بازی ها و حرکت دوربین تاثیرگذار و بسیار هنرمندانه است که در همراهی با جنبه های بصری فیلم، یک تجربه سینمایی کامل را به بیننده ارائه می کند.

«عناصر اشتباه» (Wrong Elements)

فیلم مستند «عناصر اشتباه» (Wrong Elements) ساخته جاناتان لیتل، نویسنده سرشناس فرانسوی در یک نمایش ویژه برای اولین بار در کن اکران شد. «عناصر اشتباه» روایتی کاوشگرانه از زندگی جوانانی است که در اوگاندا به عنوان کودکان سرباز به سادگی مرتکب خشونت می شدند. این جوانان با مرور خاطرات گذشته می گویند چگونه شستشوی مغزی فرهنگ کشتار بی محابا را به آنها القا کرده و آنها را از قربانی به مرتکب جنایت تبدیل کرد. نقطه قوت فیلم دادن فضایی بدون قضاوت به آنها است تا داستان را بیان کنند با این حال تدوین فشرده تر برخی صحنه ها، می توانست فیلم را قوی تر کند.

«تونی اردمان» (Toni Erdmann)

اما در بطن فستیوالی که نمایش فیلم های جدی و همراه با خشونت در آن کم نیست، فیلم کمدی و خنده آور «تونی اردمان» (Toni Erdmann) ساخته مارن اده بسیار بجا ولذت بخش به نظر می رسد. وینفرید، یک معلم مدرسه آلمانی است، پدر شوخ طبعی که سال ها پس از طلاق از همسر تصمیم می گیرد به زندگی دخترش برگردد. دختر او که خودش را غرق در کار کرده است از این دیدار و پیامد های غیرمنتظره آن چندان خشنود نیست. فیلم با وجود کشدار بودن، لحظاتی بی نظیر از شوخ طبعی و احساسات عمیق انسانی را نصیب بیننده می کند. گریه و خنده، غم و شادی با تماشای فیلم تضمین شده است.

«مستخدم» (The Handmaiden)

برنامه را با معرفی فیلمی تحسین شده در جشنواره کن تمام می کنیم. فیلم «مستخدم» (The Handmaiden) ساخته پارک چان ووک، کارگردان کره ای داستانی رمانتیک در زمان گذشته است که با چاشنی اروتیزم زنانه، طنز و وحشت جذاب تر شده است. فیلم اقتباسی از رمان پرفروش سارا واترز، نویسنده بریتانیایی است و داستان آن در ژاپن ده سی میلادی روی می دهد. دختری جوان در یک روستای کره به عنوان مستخدم در خانه زوج ثروتمندی استخدام شده و به خوشگذارنی ها و روابط عشقی چندگانه آنها کشیده می شود. کارگردان فیلم معروف «الدبوی» این بار فیلمی سرگرم کننده به بیننده عرضه می کند که در آن عشق بر همه چیز غالب می شود، ولی نه به شیوه ای که انتظار آن می رود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

فیلم چی ببینیم؟ با آثار محبوب کارگردان‌های سرشناس آشنا شوید

جوایز فیلم اروپا؛ با ۵ فیلم برتر اروپایی سال ۲۰۲۳ آشنا شوید

شمارش معکوس برای اعلام برنده جایزه «لوکس» پارلمان اروپا به فیلم برتر ۲۰۲۳ آغاز شد