کمک غذایی و درمان برای قحطی زدگان مضایا

کمک غذایی و درمان برای قحطی زدگان مضایا
نگارش از مسعود سالاری
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

بسیاری از قحطی زدگان مضایا در سوریه باید هر چه سریع تر از این شهر خارج شوند تا تحت مراقبت های پزشکی ویژه قرار بگیرند. این خبر را استفان اوبریان،

آگهی

بسیاری از قحطی زدگان مضایا در سوریه باید هر چه سریع تر از این شهر خارج شوند تا تحت مراقبت های پزشکی ویژه قرار بگیرند. این خبر را استفان اوبریان، معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه همزمان با ورود نخستین محموله کمک های غذایی و دارویی بین المللی به شهر ۴۲ هزار نفری مضایا اعلام کرد.

وی گفت: «حدود ۴۰۰ نفر از افرادی که باید هر چه سریع تر تحت پوشش قرار بگیرند، شناسایی شده اند. باید تلاش کنیم تا در اسرع وقت ترتیب درمان پزشکی آنها را بدهیم وگرنه آنها به طور جدی با خطر مرگ روبرو هستند.»

بشار جعفری، سفیر سوریه در سازمان ملل گفت: «مطالبی که در مورد وضعیت انسانی در مضایا بیان می شود بر اساس داده های غلط است. دولت سوریه هیچ گاه مانع کاروان های حامل کمک های بشردوستانه به کشور نشده است. ما خودمان کاروان های زیادی فرستاده ایم و از سازمان ملل هم خواسته ایم بیشتر بفرستد.»

دولت دمشق گروه های مخالف را به دزدیدن کمک های ارسالی به شهرهای محاصره شده متهم می کند.

شهر مضایا و چندین شهر دیگر از ماه ها پیش تا کنون به دست دولت بشار اسد و مخالفان او محاصره غذایی شده اند. آخرین کاروان مواد غذایی ارسال شده از سوی سازمان ملل در ماه اکتبر توانسته بود وارد این شهر شود و از آن تاریخ دولت سوریه اجازۀ ورود هیچ کاروانی از سازمان های بین المللی را به این منطقه نداده بود.

به گفتۀ دیده بان حقوق بشر سوریه، علاوه بر شهر مضایا، کمک رسانی به دو روستای «فوعه» و «کفریا» همزمان آغاز شده است.

علاوه بر ساکنان اصلی شهر مضایا، هزاران نفر از مناطق اطراف نیز به این شهر پناه آورده اند که خود بر کمبود مواد غذایی افزوده و سودجویی تعدادی از افراد نیز موجب افزایش سرسام آور بهای مواد غذایی کمیاب در این منطقه شده است. به گفتۀ فعالان مدنی سوری یک کیلو برنج آنهم اگر یافت شود بیش از ۱۵۰ دلار به فروش می رسد.

سازمان گزارشگران بدون مرز می گوید از ابتدای ماه دسامبر تاکنون ۲۸ نفر در این منطقه جان خود را بر اثر گرسنگی از دست داده اند که بیشتر آنها کودکان و سالخوردگان بوده اند.

سازمان ملل اعلام کرده است این کمک ها ادامه خواهد یافت و از دولت سوریه و گروههای مسلح منطقه نیز خواسته است مانع این کمک رسانی نشوند با این حال اعزام این کاروان ها به دلیل ناامن بودن منطقه و حضور گروه های شورشی نظیر القاعده، داعش، احرار شام و جبهه نصرت در این کشور به کندی صورت می گیرد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سوریه؛ تحقیق سازمان ملل درباره گرسنگی دادن مردم مضایا بعنوان جنایت جنگی

ایالات متحده و ژاپن خواستار پای کارآمدن «همه کشورها» برای ممنوعیت توسعه سلاح‌های هسته‌ای در فضا شدند

رئیس امور بشردوستانه اتحادیه اروپا: اسرائیل مدرکی برای حمایت از ادعاهایش علیه اونروا ارائه نکرده است