نگاهی به ماجرای مزاحمت جنسی برای دختران در کلن آلمان

نگاهی به ماجرای مزاحمت جنسی برای دختران در کلن آلمان
Copyright 
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

انتشار اخباری مبنی بر آزار و اذیت جنسی تعداد زیادی زن در شهر کلن موجب ایجاد فضای رعب و وحشت در آلمان شده است. همزمان با جشن تحویل سال، گروههای متعددی

آگهی

انتشار اخباری مبنی بر آزار و اذیت جنسی تعداد زیادی زن در شهر کلن موجب ایجاد فضای رعب و وحشت در آلمان شده است.

همزمان با جشن تحویل سال، گروههای متعددی از مردان جوان با دوره کردن دخترها در اطراف کلیسای «دُم»، آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده اند.

طبق گزارش پلیس آلمان و به گواه شاهدان عینی مهاجمان که ظاهرا تحت تاثیر مصرف الکل بوده اند، چهره ای خاص شهروندان کشورهای عربی شمال آفریقا داشته اند و بین خود به زبان فرانسه صحبت می کرده اند.

آزار و اذیت از «دست درازی» به اعضای جنسی دختران تا «تجاوز» به آنها را شامل می شده است. دست کم تا این لحظه ۹۰ مورد گزارش شکایت به دست پلیس کلن رسیده که حداقل در دو مورد خاص، اتهام تجاوز مطرح شده است.

این در حالیست که گفته می شود اتفاقات مشکوک جشن تحویل سال محدود به کلن نبوده و در شهرهای دیگر آلمان نظیر اشتوتگارت و هامبورگ هم موارد مشابهی گزارش شده است.

برخی از طرفداران اندیشه های راست افراطی در تلاشند با متوجه کردن نوک پیکان اتهام به پناهجویان مسلمانی که عمدتا خاستگاهی عربی دارند، ورود سیل آسای مهاجران به آلمان را دلیل اصلی وضعیت پیش آمده معرفی کنند. در سال گذشته میلادی بیش از یک میلیون پناهجو وارد خاک آلمان شده اند.

مواضع هنریت رِکِر شهردار شهر مهاجرخیز کلن در مورد وقایع تحویل سال و حسن شهرت او در بین مهاجران نیز بر انتقاد گروههای راستگرا افزوده است. خانم رِکِر با «هولناک» دانستن تعرضات به وقوع پیوسته خواستار تامل بیشتر در مورد هویت عاملان آنها شده و همشهری های خود را به صبوری و پرهیز از دخالت دادن پیش ذهنیت در قضاوتهایشان فراخوانده است. او تاکید کرده دلیلی ندارد که بزهکاران مزبور را با پناهجویان در یک گروه طبقه بندی کرد.

شهردار کلن وعده کرده از تکرار حوادث مشابه در آینده جلوگیری کند. افزایش تعداد نیروهای پلیس هنگام برگزاری مراسم عمومی و نصب دوربین های مداربسته بیشتر، از جمله تدابیر جدید مقامات شهری کلن خواهد بود. از چهارم تا نهم فوریه خیابانهای کلن دست کم برای پنج روز شاهد برگزاری جشنهای اصلی «کارناوال» و پایکوبی و میگساری خیابانی خواهد بود و خانم شهردار از حالا در صدد است خود را برای برگزاری مراسمی بدون حاشیه آماده کند.

با این حال آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که از سوی گروههای تندروی دست راستی تحت فشار قرار گرفته، در تماسی تلفنی با شهردار کلن، از او خواسته با به کار گیری تمام امکانات فورا نسبت به شناسایی هویت عاملان و تحویل آنها به مقامات قضایی اقدام شود.

یک بعد پیچیده ماجرا آنجاست که این اخبار سه روز بعد از وقوع ماجرا رسانه ای شده است و معلوم نیست آیا تعرضات مزبور حالتی سازماندهی شده داشته اند یا خیر.

به هر حال، این موضوع بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی داشته است. برخی آزار و اذیت دختران را در ارتباط مستقیم با هویت و ملیت افراد متعرض دانسته اند و برخی با اشاره به اینکه خیابان های کلن پیش تر هم در جریان جشنهای خیابانی شاهد این معضل بوده است، هم موضوع تعرض جنسی و هم گرایش های نژادپرستانه را محکوم کرده اند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

اعتراض به آزار جنسی گسترده زنان در کلن آلمان

آلمان دو فرد مظنون به جاسوسی برای روسیه را بازداشت کرد

شیرین‌کاری مستخدم موزه چگونه سر از گالری آلمان در آورد؟