بحث مسلمان بودن رئیس جمهوری در آمریکا بالا گرفته است

بحث مسلمان بودن رئیس جمهوری در آمریکا بالا گرفته است
Copyright 
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

مباحث مربوط به رئیس جمهور مسلمان در آمریکا واکنش دیگر نامزدهای ریاست جمهوری این کشور را برانگیخته است. در حالیکه تعدادی از نامزدهای جمهوریخواه سعی

آگهی

مباحث مربوط به رئیس جمهور مسلمان در آمریکا واکنش دیگر نامزدهای ریاست جمهوری این کشور را برانگیخته است. در حالیکه تعدادی از نامزدهای جمهوریخواه سعی کرده اند با احتیاط نسبت به این موضوع واکنش نشان بدهند، بن کارسن، یکی از این نامزدهای این حزب به شدت با حضور یک فرد مسلمان در صدر این کشور به عنوان رئیس جمهوری مخالفت کرده است.

بن کارسن در پاسخ به سوالی در این مورد گفت: «من نمی توانم از این نظر که یک فرد مسلمان را برای ادارۀ امور این کشور بگماریم، دفاع کنم. من به هیچ وجه با این امر موافق نیستم.»

مباحث مربوط به مسلمان بودن یک رئیس جمهور در آمریکا در جریان گردهمایی تبلیغاتی دونالد ترامپ، یکی دیگر از نامزدهای جمهوریخواهان مطرح شد که در جریان آن، با اشاره به مذهب باراک اوباما و عدم تولد وی در خاک آمریکا، از او انتقاد شده بود.

نهاد عوض، مدیر اجرایی شورای روابط آمریکایی – اسلامی در واکنش به اظهارات بن کارسن، خواهان کناره گیری وی از رقابت های ریاست جمهوری آمریکا شده است. وی در این باره گفت: «نظرات او با قانون اساسی آمریکا تضاد دارد. ما از سیاستمداران، عموم مردم و رهبران جوامع می خواهیم به این اظهارات واکنش نشان بدهند. بن کارسن برای رهبری فرد مناسبی نیست و باید از مبارزات انتخاباتی کنار برود.»

برخی از نامزدهای جمهوریخواه از جمله لیندسی گراهام از بن کارسون خواسته اند برای بیان این سخنان عذرخواهی کند.

هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا نیز در صفحۀ “توییتر”:

Can a Muslim be President of the United States of America? In a word: Yes. Now let's move on. -H pic.twitter.com/AB99hiUPie

— Hillary Clinton (@HillaryClinton) 21 Septembre 2015

خود با بیان اینکه هیچ مذهبی نمی تواند در آمریکا بعنوان ملاک تشخیص داده شود، تاکید کرده است که یک مسلمان می تواند رئیس جمهوری آمریکا باشد. روز پنجشنبه و در جریان جلسۀ پرسش و پاسخ دونالد ترامپ با تعدادی از هواداران وی، فردی با بیان اینکه باراک اوباما مسلمان است، گفته بود که وی نباید رئیس جمهوری آمریکا می شد. دونالد ترامپ بدون اینکه سخنان این فرد را قطع کند، سرش را به نشانۀ تایید تکان می دهد. وی در پاسخ به انتقادهای صورت گرفته از اینکه چرا به سخنان این هوادار واکنش نشان نداده، گفته است دفاع از باراک اوباما وظیفۀ او نیست.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر ۲۰۱۶ برگزار می شود و طبق نظرسنجی ها، دونالد ترامپ، میلیاردر آمریکایی تاکنون نسبت به ۱۵ کاندیدای دیگر جمهوریخواهان در صرد قرار دارد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

مدیر اف بی آی: هکرهای چینی منتظر فرصت هستند تا به آمریکا حمله‌ای ویرانگر بکنند

اعضای کنگره آمریکا به طور فراجناحی به دنبال واکنش سریع به حملات ایران به اسرائیل هستند

مجلس نمایندگان آمریکا «از نهر تا بحر» را به عنوان شعار «یهودستیزانه» محکوم کرد