تلاش برای مبارزه با گرسنگی در جهان در کنفرانس بین المللی تغذیه

تلاش برای مبارزه با گرسنگی در جهان در کنفرانس بین المللی تغذیه
Copyright 
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
آگهی

دومین کنفرانس بین المللی تغذیه در شهر رم با حضور وزیران و مقامهای بلندپایه سیاسی از ۱۷۰ کشور با هدف تعیین راهکارهایی برای مقابله فوری با سوء تعذیه در جهان گشایش یافت.

بر اساس بیانیه این کنفرانس که با همکاری مشترک سازمان خواربار و کشاورزی جهانی، فائو، و سازمان جهانی بهداشت برگزار شده است، کشورهای امضا کننده متعهد شده اند تا سال ۲۰۲۵ میلادی به اهدافی از جمله بهبود شرایط تغذیه برای زنان باردار و مادران، نوزادان و خردسالان دست یابند.

مارگارت چان، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در نخستین روز این کنفرانس گفت: «در این میان چیزی درست نیست. بخشی از جمعیت دنیا غذای بسیار کمی در اختیار دارند و از گرسنگی در رنج هستند و بخشی دیگر نیز از چاقی مفرط رنج می برد. این امر سبب کاهش عمر و نیز تحمیل هزینه های سنگین برای مراقبتهای بهداشتی است.»

نخستین کنفرانس جهانی تغذیه در سال ۱۹۹۲ میلادی برگزار شد. براساس آمار ارایه شده، از آن زمان تاکنون میزان جمعیت گرسنه جهان، حدود ۲۱ درصد کاهش یافته اما همچنان بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در دنیا از گرسنگی و بی غذایی در رنج هستند.

سوء تغذیه عامل مرگ و میر سالانه حدود دو میلیون و هشتصد هزار کودک زیر پنج سال در جهان است.

در مقابل حدود ۵۰۰ میلیون نفر در جهان، به بیماری چاقی مفرط مبتلا شده اند و تعداد آنها نیز در حال افزایش است.

کشورهای کنگو، سومالی، اریتره، چاد، اتیوپی، هائیتی، افغانستان و لیبریا جزو بدترین کشورهای جهان از نظر امنیت غذایی و خطر گرسنگی به شمار می روند.

با وجود میلیون ها گرسنه در سراسر جهان، سالانه حدود دو میلیارد تن مواد غذایی که تقریبا معادل نیمی از غذای تولید شده در جهان است، نیز به دلیل مصرف نادرست هدر می رود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

چرا بوتسوانا آلمان را به فرستادن ۲۰ هزار فیل تهدید کرده است؟

دونده بریتانیایی پس از ۱۶ هزار کیلومتر و گذر از طول آفریقا به سفر خود پایان داد

ورود گرد و غبار «بسیار غلیظ» صحرای آفریقا به اروپا رنگ آسمان را تغییر داد