رئیس جمهوری سنگال: سنگال الگویی است که باید حمایت شود

رئیس جمهوری سنگال: سنگال الگویی است که باید حمایت شود
Copyright 
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

مکی سال، در سال ۲۰۱۲ به عنوان رئیس جمهوری سنگال انتخاب شد. رقیب او در این انتخابات عبدالله واده، رئیس جمهوری سابق سنگال و مربی سابق او بود. مکی سال در سنگال و فرانسه رشد یافته و تحصیل کرده و مهندس زمین شناس است. او ازدواج کرده و پدر سه فرزند است. در سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ که عبدالله واده برای اولین بار او را به حکومت دعوت کرد و در سمت وزیر معادن، انرژی و آب قرار گرفت، تقریبا ناشناخته بود. او در سال ۲۰۰۴ به نخست وزیری رسید و تا سال ۲۰۰۷ در این مسئولیت باقی ماند. در سال ۲۰۰۸ حزب دمکراتیک سنگال را ترک گفت و حزب اتحاد برای جمهوری را تاسیس کرد که حزبی لیبرال است. مکی سال، ۵۳ ساله میهمان برنامه گفتگوی جهانی در یورونیوز است.

مکی سال، در مورد سنگال می گوید: “سنگال الگویی است که باید مورد حمایت قرار گیرد. جزیره ثباتی است در منطقه ای پر از مسئله. الگویی از دمکراسی، رواداری و ثبات. سنگال با ۱۹۶ هزار کیلومتر مربع مساحت، سرزمین بزرگی نیست. باید بدانیم که این منابع طبیعی نیست که یک کشور را پیشرفته می کند. زیرا نمونه هایی داریم از کشورهایی که با وجود منابع طبیعی عظیم، به هیچ وجه پیشرفته نیستند. در عوض با نمونه کشورهایی مانند کره جنوبی و ژاپن روبروئید که بدون منابع طبیعی، توسعه یافته اند.”

مکی سال، در مورد امروز و آینده آفریقا بر این نظر است که: “در مورد منافع آفریقا ما باید شرکای جدیدی را در نظر بگیریم. اروپا پس از جنگ جهانی دوم از طرح مارشال سود برد. آفریقا از امروز نیاز به سرمایه گذاری دارد. نه به کمک، بلکه به سرمایه گذاری نیاز دارد. ما پول نداریم اما مواد خام داریم. اگر اعتبار مناسب دریافت کنیم می توانیم بازپرداخت کنیم. برای این کار باید روش های جدید تامین مالی را یافت، که البته متفاوت است با سیستم برتون وودز که سی سال قبل مورد عمل بود. باید آن سیستم تکامل یابد. ما بارها دیده ایم که منابع مالی برای توسعه کشورها اختصاص می یابد اما شامل آفریقا نمی شود. ما باید از این چرخه خارج شویم و برای تغییر قواعد بازی مبارزه کنیم. آنرا تبدیل کنیم به شرکای چینی، اروپایی، آمریکایی و آفریقایی. اروپایی ها متخصص در زیر ساخت ها و راه آهن و از این قبیل هستند. چینی ها شهرهای بزرگ دارند و آفریقایی ها از رشد، بازار و نیروی کار برخوردارند. بنابراین هر کس از این شراکت سود می برد: یک استراتژی برد – برد.”

آشنایی بیشتر با نظرات رئیس جمهوری سنگال، در برنامه گفتگوی جهانی.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

مهاجران غیرقانونی رکورد هفده ساله ورود به جزایر قناری اسپانیا را شکستند

خابی لیم چگونه به پرطرفدارترین تیک تاکر جهان مبدل شد؟چند نفر حساب این جوان سنگالی را دنبال می کنند؟

وضعیت اضطراری آب و هوایی؛ گوترش کشورهای ثروتمند را به اقدام فوری فرا خواند