جهان دانش: سفری به کره جنوبی، اسپانیا و ژاپن

جهان دانش: سفری به کره جنوبی، اسپانیا و ژاپن
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

در این بخش از برنامه جهان دانش، به کره جنوبی ، اسپانیا، و ژاپن می رویم و نیز نگاهی خواهیم انداخت به نقش خانواده ها در آموزش کودکانشان.

مدرسه دوم در کره جنوبی

بر اصل رقابت در جامعه کره جنوبی بسیار تاکید می شود تا جایی که برخی خانواده ها در مورد آموزش کودکانشان وسواس فراوان نشان می دهند. آنها از ترس آنکه کودکانشان به اندازه کافی در مدرسه عادی یاد نگیرند، بعد از مدرسه آنها را به مدارس شبانه هم می فرستند.

نظریه مدرسه دوم، پانزده سال است در کره به مرحله عمل گذاشته شده است و مسابقه درس خواندن در کره جنوبی ادامه دارد. وقتی پای مطالعات بین المللی به میان می آید، کودکان کره ای جزو بهترین ها هستند اما برای آن بهای گرانی

می پردازند.

مهار فرار از مدرسه در اسپانیا

در گذشته فرار از مدرسه و غیبت مسئله ای عمده در میان کودکان کولی در مدارس اسپانیا بود وتا چندی پیش پنجاه درصد کودکان مرتبا از مدرسه غیبت داشتند . اما این وضعیت اکنون تغییر کرده است. ایجاد یک به اصطلاح “جامعه کوچک آموزشی” که خانواده های کودکان کولی در آن شرکت فعالانه داشته باشند، عامل اصلی این تغییر بوده است. این جامعه آموزشی را سازمان های غیر دولتی، کارشناسان آموزشی، و گروههای داوطلب بوجود آورده اند. یکی از این کارشناسان می گوید: “ما با کودکان در گروههای کوچک مختلط کار می کنیم. با آنها یک معلم یا یک داوطلب میماند تا ارتباط آنها را با یکدیگر تسهیل کند. تمام گروهها یک برنامه را دنبال می کنند. بنابراین کار در گروههای کوچک و در همان زمان نتیجه بهتری از کار در یک کلاس بزرگ و با یک معلم می دهد.”

این روش به مدارس کمک کرده است با موفقیت بیشتری عمل کنند.

ژاپن و تلاش برای کمک به پدرها

بالاخره به ژاپن می رویم که در آنجا از پدرها دعوت می شود سهم بیشتری در تربیت و آموزش کودکانشان بر عهده گیرند. این ماموریت اکنون به سازمان “پدری در ژاپن” محول شده است.

امروز درژاپن معمول است که پدر خانواده هفته ای شصت ساعت در خارج از خانه کار کند، دیر وقت شب به خانه برگردد و در آخر هفته خسته تر از آن باشد که بتواند با کودکانش بازی کند. بنابراین بزرگ کردن کودکان بر عهده مادران است.

بسیاری از کودکان آخر شبها که پدرشان از کار بر می گردد، خوابند و آخر هفته هم پدر خسته تر از آن است که با بچه هایش حرف بزند.

تتسویا آندو، از کارش استعفا داده است تا سازمان “پدری در ژاپن” را ایجاد کند. این سازمان به پدر ها کمک می کند و از پدرانی که ازدواج نکرده اند یا می خواهند وقت بیشتری با کودکانشان بگذرنند، حمایت می کند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها